Cautare

706 de rezultate pentru "nr contact" (6.15 secunde)
"Eu am anuntat ieri (luni-nr) ca PNL va fi prezent la intalnire cu presedintele si este", a sustinut Crin Antonescu. ... Obligatia noastra ca partid, cred, este sa avem un contact institutional, o relatie institutionala cu presedintele si o avem", a completat Antonescu.
Persoana de contact: Nicoleta Manaloiu, Comisia pentru egalitatea de sanse, Tel: 021.401.27.35 sau e-mail: [email protected].
Daca nu face asta, e constient ca o parte din colegii sai vor pregati, in toamna, o 'motiune de cenzura' impotriva sa iar Basescu ar putea aduce in locul lui pe cineva care sa obtina un contact mai bun cu strainatatea pentru a 'repara' credibilitatea externa a regimului", mai spune Nastase.
Singurul contact cu politica il mai constituie sporadice postari pe blogul propriu. • O soarta asemanatoare a avut si ministrul Justitiei, Rodica Stanoiu, un specialist de marca, plecata odata cu DIP din partid, prin demisie.
Ceilalti spun ca au fost doar injurii fara contact fizic. Ne uitam si cascam gura ca prostii fara sa putem sti cine a fost in pericol mai mare - Chitic sau capul tarii.
Adica, vrand-nevrand, ei trebuie sa ia contact cu populatia, cu alegatorii si simt ostilitatea alegatorilor fata de ei, fata de politica pe care o promoveaza".
Cu toate acestea, am dubii ca Basescu mai are vreun contact cu realitatea Romaniei anului 2010. Ba mai mult, recentele afirmatii potrivit carora nu are niciun motiv sa il schimbe pe Boc din fruntea guvernului arata ca Romania va avea de infruntat o iarna grea.
interdictia pentru pedelisti de a mai intra in contact cu oamenii opozitiei, inclusiv la bufetul Parlamentului, interdictia de a mai raspunde telefoanelor de la ziaristii mogulilor "rai", obligatia de a prezenta rapoarte zilnice de activitate, incluzand date despre discutiile politice cu membrii familiei si tot ce le-ar mai putea trece liderilor PDL prin cap.
Conform reprezentantilor Consiliului Judetean Gorj, salariatii au dreptul la o norma de hrana, ca si alte categorii de bugetari, dar si la o tinuta adecvata, in calitate de functionari publici, care sunt in contact permanent cu cetatenii.
Aceasta este una din valorile principale cu care eu am avut contact, pe care am descoperit-o intrand in PDL. Va marturisesc ca nu am stiut-o pana sa intru in PDL", a marturisit Preda.
‘S-ar putea, macar in ceasul al treisprezecelea, sa se fi deslusit cateva constiinte din aceasta majoritate, in buna masura de stransura, si oamenii, in contact cu cetatenii la ei in colegii, daca mai au aceste contacte deschise si nu le-au interzis si pe acelea, sa voteze totusi motiunea, sa nu duca lucrurile atat de departe incat sa voteze un Cod al muncii care e impotriva dorintelor si obiectivelor tuturor organizatiilor sindicale si patronale, cu o singura exceptie, organizatia patronala a Cotrocenilor‘, a declarat Duvaz.
Eram mandru de ei, dar dupa prima zi de contact cu asfaltul prin Vietnam cred sau Filipine eram numai rani la calcaie.
"Am ramas in contact permanent cu Palatul regal si, stiind ca Patriarhul se va duce acolo ca sa discute, am cautat sa iau legatura imediat cu regina-mama.
Dupa aceasta prima luare de contact, la un an distanta, Mircea Malita a fost ales presedinte al Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, urmandu-i scriitorului Mihai Gafita.
Antonescu spune, insa, ca nu au avut niciun contact cu UDMR ca urmare a acestei scrisori, dar ca episodul Borbely ar putea sa-i puna pe ganduri pe cei de la UDMR, pentru ca PDL e "incorect si periculos".
Cred ca Andrei Plesu regreta amarnic scurta perioada de contact cu troaca politica. Asta ca sa nu ne mai intrebam de ce intelectualii de marca nu se implica in viata oficiala.
Si refuzul unui contact cinstit si onest cu cetatenii este la fel de daunator ca si narcisismul. Punctul de asemanare intre cele doua ipostaze este, de fapt, dispretul fata de cetateni.
Si mai e nevoie de contact permanent cu oamenii. Cel mai bun leac pentru lehamitea si lipsa de speranta despre care vorbeam e o discutie de la om la om.
A fost prima noastra intalnire, au vrut sa se prezinte ca reprezentantii partidului istoric, a fost primul contact politic. Cunosteam doar doi, pe poetul Ion Alexandru si inca un baiat.
In al doilea rand Basescu va evita sa mearga la Focsani de ziua Unirii si nu va lua contact cu masele de oameni prezente in strada.
google-analytics.com